Utolsó lehetőség!

Utolsó lehetőség AdBlue

nélküli traktor vásárlására!

Kubota MGX traktorok

-          most grátisz műtrágyaszóróval

A japán Kubota MGX széria tagjai az elmúlt időszakban sok gazda megbízható társává váltak Magyarországon is. Az MGX-ek jelenleg 2 teljesítményváltozatban érhetőek el; az M110GX 116 lóerő, az M135GXS 140 lóerő teljesítménnyel. 2017-ben utolsó lehetőségként AdBlue rendszer nélkül kínáljuk Önöknek a sikerszéria tagjait, így rendkívüli kedvezménnyel, a régi áron most minden megvásárolt Kubota GX traktor mellé grátisz műtrágyaszórót adunk!

KUBOTA motor

Az erőgépek meghajtásáról 4 szelepes Common Rail rendszerű 3800 cm3-es (M110GX) és 6,1 literes (M135GXS) Kubota dízelmotor gondoskodik, mely maximális teljesítmény kihasználást biztosít kiemelkedő gazdaságossággal és alacsony káros anyag kibocsátással párosítva. A dízel részecskeszűrős kipufogó rendszer és a kipufogógáz visszavezetés a korábbi típusokhoz képest jelentősen csökkenti a káros anyag kibocsátást.

Intelligens sebességváltó

A GX traktorok Intelli-Shift 8 névre hallgató terhelés alatti „csoport-powershift” sebességváltóval rendelkeznek; 8 terhelés alatt kapcsolható sebességgel 3 fokozatban (gyors, közepes, lassú) automata módokkal. Így összesen 24 sebességet kapunk előre és hátramenetben is. Az egyszerűen beállítható több fokozatú automata módok lehetővé teszik az automata váltásokat, hogy változó terhelésviszonyok mellett is mindig a maximális teljesítmény álljon rendelkezésünkre.

Könnyű kezelés

A Kubota traktorokon egyedülálló felszereltség az első portálhajtásos konstrukció, mely egyedülállóan nagy has magasságot ad és biztosítja az extrém kis sugarú kanyarodást, az 57°-ban bekormányozható kerekeknek köszönhetően. A gyárilag felszerelt „Bi-Speed” kanyarodási rendszer egyedülállóan gyors és fürge kormányozhatóságot biztosít szűk helyeken anélkül, hogy a terményt károsítaná.

Hidraulikus rendszer

A hátsó munkaeszközök optimális használata érdekében a GX traktorok nagy teljesítményű hidraulika szivattyúval rendelkeznek. A traktoron 2 pár nagy teljesítményű kihelyezett hidraulika csatlakozás szériatartozék, opcionálisan 3. és 4. pár kiadószelep is elérhető. A maximális emelési kapacitás 5 t (M110GX) és 6 t (M135GXS) a két traktor esetében.

A maximális kényelemért

A Grand X 4 oszlopos és magasabbra került fülkéje széles és zavartalan látóteret biztosít minden szögből. A magas fokú kezelési kényelem érdekében az összes kijelző, kar és kapcsoló a jobb oldali konzolon illetve a kormány körül van elhelyezve.

Az erős, 32 t vontathatósággal rendelkező Kubota GX traktorok minden apró részlete kidolgozott, az üzembiztosságra pedig kielégítő biztosítékot nyújt a 2+1 év vagy 3000 üzemóra gyári garancia.