SD 1450 vetőgép

 

A Kubota SD a kis és közepes méretű gazdaságok ideális gabonavetőgépe. vonóerő-igénye igen csekély, mindössze 55 KW a meghajtásához pedig 540 ford/perces TLT is elegendő. A  keréknyomtáv  könnyedén állítható 1.65-2.10 m között.

A gabonavetőgépek  tartálya  akár 1000  literes is lehet, alacsony töltési magassággal. Az SD  vetőgépekhez  opcióként  különböző  elektronikák rendelhetők, például: Signus.

Kezdje a vetési szezont Kubota SD vetőgép 4,5 m munkaszélességű változatával!

Pneumatikus gabonavetőgépeinket most rendkívül kedvezményes áron kínáljuk Önöknek, akár 1000 literes magtartállyal és művelőautomatikával

Ajánljuk 100 lóerő feletti traktora mellé, bármilyen termény vetésére 2-380 kg/ha adagolható mennyiséggel.

  SD1450

 

4,5 m munkaszélesség

1000 literes magtartály

felhajtható vázzal

36 CX tárcsás vetőcsoroszlyával

10 mm vastag magtakaró boronával

nyomlazítóval

mechanikus hektárszámlálóval

 SIGNUS monitorral

  14 500 EUR+ÁFA-tól

Amiért érdemes az SD vetőgépeket választania: 

Központi magadagoló egység:

A központi adagoló rendszer pontosan kijuttat bármilyen vetőmagot 2-380 kg/ha között. Repce, aprómagok, vagy fűfélék vetésekor az adagoló rendszer fokozatmentesen állítható egy csavarorsó segítségével, mindenféle szerszám nélkül. Az adagoló egység teljesen zárt cellás kereke pontosan adagolja a kívánt mennyiséget, majd a ventillátor által keltett légáramba kerülve jut el az elosztó fedélen keresztül az egyes csoroszlyákig. 

Tárcsás CX csoroszlya:

A CX tárcsás csoroszlya pontos magelhelyezést biztosít, mind nedves mind száraz körülmények között. A konvex acél és a rugalmas műanyag tárcsa kombinációjának köszönhetően nincs szükség különálló sárkaparóra. A tárcsa teljesen tiszta magbarázdát vág a talajba, enyhe visszatömörítéssel. A rugalmas műanyag tárcsa nyitva tartja a magbarázdát a pontos maglehelyezésig. Állandó jelleggel tisztítja az acél tárcsát és megelőzi a beragadást, eltömődést.

Erősített magtakaró borona:

A magtakaró borona nyomása és dőlésszöge 3 fokozatban állítható, így minden talajkörülményhez megtalálható a megfelelő beállítás. A 10 mm-es S-hajtású boronafogak egyenletes felszínt és kiváló magtakarást biztosítanak még szármaradványos területen is.

SIGNUS monitor:

- Továbbfejlesztett művelő út automatika, speciális ritmusokkal

- Kijelzi a munka sebességet, ventilátor fordulatot és az aktív művelőút állapotot

- Adagoló egység kontrol, elektronikus magadagolás szabályozás

- Tratály szint jelzés

- Hektár számlálás

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kattintson az elérhetőségekért!

A képek csak illusztrációk, pontos információkért kérjük egyeztessen kollegáinkkal!