M135GXS-III 140 LE

PROSPEKTUS     

 

SPECIFIKÁCIÓ

 

KÉPEK

DEMÓK

 

VIDEÓK

         Robusztus - megbízható - sokoldalú

  - 103 kW (140 LE) teljesítményű motorral , 97/68/EC szerint
  - 4 hengeres 6124 ccm-es motor, 4-szelepes technológia, turbófeltöltős
      töltőlevegő hűtés, közös nyomócsöves befecskendezés
  - kibocsátási szint TIER IIIB, dízel részecskeszűrő, oxidációs katalizátor, EGR
  - elektronikus motorvezérlés,  két motorfordulat  memória és aktív fordulatszám-felügyelet
  - 24F/24R-fokozat, 8 sebesség Powershift automata, terhelés alatti irányváltó
  - 3-pont felfüggesztés és EHR, teherbírás 6100 kg
  - Speciális kialakítású mellső véglehajtások
  - a „Bi-speed” kormányzási rendszer maximális manőverezhetőséget
     és nagy hasmagasságot eredményez
  - Tágas, kényelmes fülke, légkondicionálóval és légrugós komfort üléssel.
  - 36 hónap garancia (Kubota karbantartó anyag használata esetén)

 

KUBOTA motor

Az erőgép meghajtásáról egy 140 lóerő teljesítményű 4 szelepes Common Rail rendszerű japán Kubota dízelmotor gondoskodik, mely maximális teljesítmény kihasználást biztosít kiemelkedő gazdaságossággal és alacsony káros anyag kibocsátással párosítva. A dízel részecskeszűrős kipufogó rendszer és a kipufogógáz visszavezetés a korábbi típusokhoz képest jelentősen csökkenti a káros anyag kibocsátást.

Intelligens sebességváltó

A Kubota M135GX Intelli-Shift 8 névre hallgató terhelés alatti „csoport-powershift” sebességváltóval rendelkezik; 8 terhelés alatt kapcsolható sebességgel 3 fokozatban (gyors, közepes, lassú) automata módokkal. Így összesen 24 sebességet kapunk előre és hátramenetben is. Az egyszerűen beállítható több fokozatú automata módok lehetővé teszik az automata váltásokat, hogy változó terhelésviszonyok mellett is mindig a maximális teljesítmény álljon rendelkezésünkre.

Könnyű kezelés

A Kubota traktorokon egyedülálló felszereltség az első portálhajtásos konstrukció, mely egyedülállóan nagy has magasságot ad és biztosítja az extrém kis sugarú kanyarodást, az 57°-ban bekormányozható kerekeknek köszönhetően. A gyárilag felszerelt „Bi-Speed” kanyarodási rendszer gyors és fürge kormányozhatóságot biztosít szűk helyeken anélkül, hogy a terményt károsítaná. Ez a párosítás annyira mozgékonnyá teszi a gépet, hogy páratlan ebben a kategóriában. Olyan kis íven fordul, mint egy 20 lóerős kertészeti traktor.

Hidraulikus rendszer

A hátsó munkaeszközök optimális használata érdekében az 135 GXS 82,5 l/perc-es hidraulika szivattyúval rendelkezik. A traktoron 2 pár nagy teljesítményű kihelyezett hidraulika csatlakozás szériatartozék, opcionálisan 3. és 4. pár kiadószelep is elérhető. A hátsó Kat.II-es 6100 kg-os emelési kapacitású 3 pont csatlakozás gyorssá és egyszerűvé teszi az eszközcsatlakozást.

     BI-SPEED KANYARODÁSI RENDSZER                      TÖKÉLETES KILÁTÁS

A maximális kényelemért

A Grand X 4 oszlopos és magasabbra került fülkéje széles és zavartalan látóteret biztosít minden szögből. A magas fokú kezelési kényelem érdekében az összes kijelző, kar és kapcsoló a jobb oldali konzolon illetve a kormány körül van elhelyezve. Az M135GXS traktoron a mellsőhíd rugózás szériatartozék, így könnyedén megbirkózik a nehéz tereppel és segít a kényelmes munkavégzésben valamint a precíz munkák végrehajtásában.

A japán Kubota mérnökeinek elsődleges célja olyan traktort tervezni, mely minimális számú alkatrészből minimális beszállítói körrel maximális megbízhatóságot megcélozva teljesíti az elvárásokat. Minden apró részlete ki van dolgozva az M135GXS-nek is, az üzembiztosságra pedig kielégítő biztosítékot nyújt a 3 év vagy 3000 üzemóra gyári garancia.