F3680 36 LE

PROSPEKTUS

 

SPECIFIKÁCIÓ

 
 - Professzionális fűnyírás a pázsiton. Magas termelékenység és hosszú élettartam. Modern és hatékony.
 
 - A tervezés alapja a bevált és népszerű „F”modell, amelyet tovább fejlesztettek,
   a legigényesebb felhasználók lagmagasabb igényei szerint.
 
 - A hajtó erőt Kubota dízelmotor biztosítja (teljesítmény 36 LE),
   valamint egy újonnan kifejlesztett vágóadapter dolgozik a gép előtt.
 
 - A felépítés kiváló vágási teljesítmény és nagy vezetési kényelmet biztosít,
   előfeltétele annak, hogy több munkát végezhessen kevesebb idő alatt.

 

NAGY TELJESÍTMÉNY

Kubota háromhengeres dízelmotor (teljesítmény 36 LE).

Lehetővé teszi a gyors és hatékony munkát. A nagy emelkedő nyomatékgörbe garantálja a nagyon jó teljesítményt még extrém terhelés mellett is. Magas, nedves fűben is megfelelő teljesítmény, anélkül hogy vágatlan termény maradna mögöttünk.  A motor, köszönhetően a megnőtt égési hatásfoknak, jellemzi az alacsony rezgés és zaj, valamint a csökkentett üzemanyag-fogyasztás, környezetet kímélő és jelentősen gazdaságos.

Hidrosztatikus erőátvitel

Fokozatmentes hidrosztatikus sebességváltó biztosítja gyorsabb reagálást és a nagyobb teljesítményt az igényes gyep ápoláshoz. A pedál szabályozhatja az irányt az előre / hátra, az utazási sebesség (legfeljebb 20 km / h vezetés közben előre és hátra 11 km/h ). Az üzemeltető keze szabad, kezeli a kormányt, és teljes egészében felügyeli a gépet, ami magasabb termelékenységet eredményez.

 

Hidrosztatikus szervokormány, állítható kormánykerék

Csökkenti a terhet a járművezető és lehetővé teszi a tiszta vágást fák körül és egyéb akadályok mellett. Állítható kormány megkönnyíti a be- és kiszállást az üzemeltető számára, valamint a kényelmes, testhez álló kormánybeállítást.

 

 

Hidraulika rendszer

A 40%-kal növelt hidraulika rendszer teljesítmény,  megnöveli az F3680 sokoldalúságát, ha szükség esetén különböző tartozékokat csatlakoztat a front függesztésre.

 

 

Automatikus összkerékhajtás kapcsolás

Előre és hátra, automatikusan szabályozza az összekrékhajtás kapcsolását. Egyszerű és hatékony. Kanyarodás közben  optimális védelmet biztosít a pázsit számára. Az automata funkció megszüntethető az összekerékhajtás állandóvá tételekor.

 

Nagy üzemanyagtartály

61 liter térfogatú dízel hajtóanyag tartály. Lehetővé teszi az intezív fűnyírást megállás nélkül. Ha Ön szolgáltató, bizonyára nagyra értékeli, hogy több munkanapot tud teljesíteni egyetlen tankolással, és szabadon megválaszthatja, mikor tankolja újra tele gépe túlméretezett üzemanyag tankját.

 

Professzionális fűnyíró asztal

Új fejlesztésű vágó adapter, amely kiváló minőségű acélból készül, 4,5 mm vastagsággal, és hosszabb élettartamot biztosít, mint a régebbi vagy konkurens modellek a fűnyírás terén. Így tehát megbízhatóan működik több éven át, minimális karbantartási költségek mellett. Ez az adapter 140 mm magasságú, atalaj szintjéhez képest, és lehetővé teszi a hatékony munkát magas, és gyomos fűben is.Az eredmény egy gyors, tiszta, és jó minőségű munka.

A vágóasztal előtt található két nagy méretű támasztókerék, amely  360 °-ban képes körbefordulni. A kerekekbiztosítják az 1,5 vagy 1,8m széles adapter pontos talajkövetését, és korrigálják a talaj egyenetlenségeit. A vágószerkezet dönthető 90 °-kal, és ezzel egyszerű hozzáférést biztosítanak a késekhez. Ezzel az egyszerű művelettel probléma mentes a tisztítás és karban tartás.

 

Kardán hajtás

A vágószerkezet meghajtásához nem használunk szíjat, erre a feladatra legmegfelelőbb a kardántengely, amely a motor teljesítményét veszteség nélkül továbbítja ahová szükséges. Ez a meghajtás egyszerű, csöndes, és rendkívül megbízható.

 

KOMFORT

A Deluxe vezetőülés magas háttámlájának szöge, az ülés terhelése, a kartámaszok magassága mind beállíthatók a kezelő igényeinek megfelelően. Ezzel csökkenti a kezelőnél fellépő fáradtságot, és lehetőséget ad a munka végzésére, még hosszabb műszakon keresztül is.

 

Halogén fényszóró

A fehér halogén fényszóró jó megvilágítást ad a  munkaterületre, amely lehetővé teszi a munkát hatékonyan és gyorsan szürkületben vagy sötétben.

 

 

 

Ár után érdeklődjön területi értékesítőinknél!